Letseladvocaat.nl is hét letselschadebureau in Enschede

Bent u op zoek naar een goed letselschadebureau in Enschede die u als slachtoffer helpt met het claimen van een letselschadevergoeding bij de tegenpartij? Dan bent u bij Letseladvocaat.nl aan het juiste adres!

Neem contact op

Wat is Letseladvocaat.nl voor een letselschadebureau?

Letseladvocaat.nl is een letselschadebureau dat gespecialiseerd is in het helpen van slachtoffers die een schadevergoeding willen verhalen op de tegenpartij. U kunt een schadevergoeding krijgen wanneer u door de schuld van een ander lichamelijke en/of geestelijke letsel heeft opgelopen en daardoor ook kosten heeft gemaakt.

Zulke gemaakte kosten zijn bijvoorbeeld:

  • Reiskosten naar een arts toe;
  • Inkomen dat u door het letsel bent misgelopen;
  • Medicijnen die u door het letsel moest kopen;
  • Het laten repareren van materiele schade zoals bijvoorbeeld blikschade.

Kortom: alle kosten die u niet zou hebben gemaakt als u het letsel niet had gehad, zijn kosten waarvoor u een schadevergoeding kunt claimen.

Daarnaast kunt u ook een vergoeding krijgen voor de emotionele schade die u door het letsel heeft opgelopen. Zo’n vergoeding wordt ook wel smartengeld genoemd.

Waarom een letselschadebureau inschakelen?

Het verhalen van een schadevergoeding op de tegenpartij, kan een langdurig en lastig proces zijn waarbij er veel zaken om de hoek komen kijken. Daarbij zijn er veel regels en mogelijkheden die u waarschijnlijk niet weet als u niet gespecialiseerd bent in letselschade. De advocaten van dit letselschadebureau in Enschede hebben deze kennis wel. Daardoor weten zij wat er allemaal om de hoek komt kijken bij het verhalen van letselschade op de tegenpartij. Hierdoor kunnen zij u tijdens het hele proces goed adviseren en begeleiden.

Profiteer van kennis, ervaring onze kenmerkende werkwijze

Er zijn een aantal redenen waarom mensen voor ons kiezen. De 3 advocaten van dit letselschadebureau zijn alle 3 ervaren en deskundig op het gebied van letselschade. Daarnaast kiezen mensen ook graag voor ons door onze kenmerkende werkwijze. Een kenmerk van onze werkwijze is dat wij u zoveel mogelijk proberen te ontlasten. Daarom zullen wij altijd eerst proberen om via een bemiddeling tussen u en de tegenpartij tot een gepaste schadevergoeding te komen. Een bemiddeling is namelijk veel minder intensief dan een rechtszaak.

Wat gebeurt er als de bemiddeling niet lukt?

Mochten we via de bemiddeling niet tot een gepaste schadevergoeding komen, dan kan de advocaat van Letseladvocatuur.nl u adviseren over de verdere gang van zaken. Doorgaans zal de advocaat u adviseren om toch via een rechtszaak proberen uw schadevergoeding te verhalen op de tegenpartij. De advocaat zal u echter nooit iets opleggen en alle vervolgstappen in samenspraak met u doen.

Wilt u een rechtszaak aanspannen?

Wanneer u besluit om een rechtszaak aan te spannen, zal de advocaat van dit letselschadebureau in Enschede er alles aan doen om u een zo sterk mogelijke positie te geven. Dat doet de advocaat bijvoorbeeld door bepaalde informatie van professionals te verzamelen in bijvoorbeeld de arbeidskundige en medische sectoren. Doordat elk advocaat van dit letselschadebureau gespecialiseerd is in het aanspannen van zaken omtrent letselschade, zal hij of zij precies weten hoe hij te werk moet gaan. Tijdens het hele proces zal de advocaat alle vervolgstappen met u bespreken.

Neem contact op