Letseladvocaat.nl is uw letselschade specialist!

Zoekt u een deskundig en gedreven letselschade specialist? Dan bent u bij Letseladvocaat.nl op de juiste plek! Via deze website kunt u in contact komen met 3 ervaren letselschade specialisten. Zij zullen u zo goed mogelijk helpen met het claimen van een schadevergoeding bij de tegenpartij.

Neem contact op

Wanneer heeft u recht op schadevergoeding?

U heeft recht op een schadevergoeding wanneer u door de schuld van een ander letselschade heeft opgelopen. Dit kan zowel materiele als emotionele schade zijn. Door de gemaakte schade, kunt u kosten krijgen. Denk hierbij bij materiele schade bijvoorbeeld aan ziekenhuiskosten, reiskosten, misgelopen inkomen enzovoorts. Deze kosten had u niet gemaakt als u het letsel niet had opgelopen.

Onder emotionele schade valt de pijn, het verdriet en het leed dat u door het letsel heeft geleden of nog steeds lijdt. In dat geval is de schadevergoeding bedoeld om het leed te verzachten. Een schadevergoeding voor emotionele schade wordt ook wel smartengeld genoemd.

Waarom een letselschadespecialist inschakelen?

Een letselschadespecialist is doorgaans een letselschadeadvocaat die gespecialiseerd is in het schade/verzekeringsrecht. Dat is het recht waar letselschade onder valt. Bij het claimen van een letselschadevergoeding, krijgt u met allerlei procedures en regels te maken. Hierdoor kan het erg lastig zijn om zelf een eerlijke schadevergoeding te claimen bij de tegenpartij. Om de kans zo groot mogelijk te maken dat u daadwerkelijk de vergoeding krijgt die u verdient, kunt u een letselschadespecialist inschakelen. Zo’n specialist weet precies welke zaken er allemaal komen kijken bij het verhalen van een schadevergoeding op de tegenpartij. Daarnaast weet zo’n specialist ook precies wat hij moet doen om ervoor te zorgen dat u een eerlijke schadevergoeding krijgt.

Waarom de hulp van Letseladvocaat.nl inschakelen?

Bij Letseladvocaat.nl werken 3 passievolle en ervaren letselschadespecialisten. Zij kunnen u alle 3 goed helpen bij het verhalen van een gepaste vergoeding op de tegenpartij. Daarnaast kiezen veel mensen voor Letseladvocaat om onze werkwijze.

Wij zijn namelijk erg gedreven in ons vak, maar we snappen ook dat u in een lastige periode van uw leven zit wanneer u last heeft van letselschade. Daarom zullen wij er niet alleen alles aandoen om ervoor te zorgen dat u een eerlijke letselschadevergoeding krijgt, maar zullen wij dit ook op een manier proberen te doen die u zo min mogelijk belast.

Hoe doen wij dat?

Wij doen dat door alle stappen die wij nemen in samenspraak met u te doen. Daarnaast zullen wij eerst proberen om als bemiddelaar tussen u en de tegenpartij op te treden om ervoor te zorgen dat u een eerlijke schadevergoeding krijgt. Een bemiddeling is namelijk veel minder belastend dan het aanspannen van een rechtszaak.

Loopt de bemiddeling op niets uit? Dan zullen wij met u overleggen of we toch een rechtszaak gaan aanspannen. Wanneer u daarvoor kiest, zullen wij er alles aan doen om een sterke zaak tegen de tegenpartij op te bouwen. Ook de stappen die wij voor het aanspannen van een rechtszaak nemen, worden in overleg met u gedaan. Onze advocaten zullen dus nooit iets doen wat u niet wilt. Wij willen u namelijk niet het gevoel geven dat u de controle over de procedure verliest.

Heeft u een letselschadespecialist nodig?

En wilt u het gevoel hebben dat u controle houdt over de hele situatie, maar wel zo min mogelijk wordt belast? Neem dan contact met ons op, want onze letselschadespecialisten helpen u graag!

Neem contact op